Sport & actief - spannende outdoor activiteiten

Onze "sport & actief" schoolreizen, werkweken waar sport en onderwijs in de buitenlucht centraal staan, worden in heel Europa aangeboden.

Het doel van deze reizen is de sociale vaardigheden van de leerlingen te ontwikkelen, door middel van bijv. teamtrainings en teamvorming. Een bezoek aan een touwbruggenparcours is voor veel leerlingen een grote uitdaging en een leuke manier om op spannende en avontuurlijke wijze hun persoonlijke vaardigheden uit te breiden. Voor de motorische ontwikkeling van de kinderen is een mountainbiketour aan te raden, net als klimmen of surfen. Bij activiteiten zoals rafting, een bezoek aan een pretpark, of een puzzeltocht door een stad staan het plezier hebben met de groep centraal.

Op alle buitensportlocaties werken wij samen met gerenommeerde outdoor instructeurs, want veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit!

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • veel watersportactiviteiten - van een proefles surfen tot aan professionele surfcursussen aan de Noordzee en Oostzee, kanotochten, zeilkampen, kajakken
  • omhoog de boom in - touwbruggenparcours, tokkelen, klimmen
  • de bergen in tijdens een bergwandeling of mountainbiketour in Zuid-Duitsland, Oostenrijk of Zuid-Tirol
  • teamtrainings, teamvorming
  • combinaties van sport en cultuur in Zuid-Europa en op veel andere bestemmingen

Wij kunnen een hele reeks aan sportieve & actieve schoolreizen organiseren, er zit vast en zeker ook iets voor uw groep bij. Voor elke bestemming hebben wij specialisten in huis, die u uitstekend kunnen adviseren en u veel tips kunnen geven voor een geslaagde schoolreis.

Een overzicht met al onze bestemmingen voor een spannende sportieve en actieve werkweek vindt u hier (onze Duitse site).

Ook zin in een meerdaagse actieve reis met uw leerlingen gekregen? Stuur ons uw wensen en wij sturen u graag een geheel vrijblijvende offerte toe.

Wij zijn er voor u

Contactpersoon stedenreizen:

Michel van Ooijen
Tel.: +49-8151-775 221
Fax: +49-8151-775 23221
m.vanooijen(at)alpetour.de

Contactpersoon skireizen:

Yvette Meyer
Tel.: +49-8151-775 140
Fax: +49-8151-775 23140
y.meyer(at)@alpetour.de

Of bel gratis: 0800-0221274