Rome

Breng met uw klas een bezoek aan deze fascinerende stad! Rome heeft een geschiedenis van meer dan 2500 jaar en dat zie je. In Rome vindt u zoveel bezienswaardigheden, het lijkt wel een groot openluchtmuseum. Het Colosseum, het Forum Romanum, de Villa Borghese, de Spaanse trappen, Vaticaanstad... Rome biedt afwisseling genoeg voor een fantastische culturele werkweek!

Als u even wilt pauzeren kunt u terecht op een van de vele pittoreske pleintjes en terrasjes, daarvan zijn er in Rome genoeg. Geniet van een lekkere cappuccino of een snelle espresso en daarna gaat het met een echte Italiaanse "gelato" in de hand weer verder op ontdekkingsreis!


Schoolreis naar Rome op maat

Of het nu om een meerdaagse schoolreis, werkweek, studiereis of eindexamenreis gaat, alpetour helpt u graag met de organisatie van uw reis. Behalve het vervoer en de accommodatie adviseren wij u graag bij de keuze van de onderdelen van uw reisprogramma. Dit programma kunnen wij helemaal aan uw wensen aanpassen. Tijdens uw reis zijn wij trouwens 24u per dag bereikbaar!


Excursiemogelijkheden

Wij kunnen tal van extra activiteiten in Rome voor u organiseren, bijv.:

  • rondleiding door Rome
  • bezoek aan het Forum Romanum, het Colosseum
  • entree en rondleiding in de Catacomben
  • excursie naar Ostia Antica
  • en nog veel meer!


Onze schoolreizen naar Rome

Klik hier voor een overzicht van onze meerdaagse schoolreizen naar Rome.

Met een grote schoolgroep naar Rome

Bent u een katholieke school en wilt u graag eens met de hele school op reis naar Rome, bijv. n.a.v. een schooljubileum? Of plant u een reis met de hele bovenbouw naar Rome? Ook dit kunnen wij voor u organiseren, incl. audiëntie bij de paus. Wij hebben de afgelopen jaren al voor meerdere scholen succesvol een reis naar Rome mogen organiseren. De groepsgroottes lagen tussen de 200 en 800 personen. Voor meer informatie klikt u hier.

Wij zijn er voor u

Contactpersoon stedenreizen:

Michel van Ooijen
Tel.: +49-8151-775 221
Fax: +49-8151-775 23221
m.vanooijen(at)alpetour.de

Contactpersoon skireizen:

Yvette Meyer
Tel.: +49-8151-775 140
Fax: +49-8151-775 23140
y.meyer(at)@alpetour.de

Of bel gratis: 0800-0221274