Barcelona

Ga op schoolreis naar Barcelona, deze levendige metropool en tegelijkertijd hoofdstad van Catalonië en treed in de voetsporen van beroemde kunstenaars als Mirò, Picasso en Gaudì. Architectuur, kunst, gastronomie of kunstzinnige winkeltjes - in Barcelona vindt u het in overvloed! Flaneer op de historische Ramblas of bezoek de onvoltooide cathedraal Sagrada Familia - zowel cultuurliefhebbers als ook liefhebbers van natuur, strand en het nachtleven komen in Barcelona niets tekort. Ga met uw leerlingen op ontdekkingsreis door deze fascinerende stad en laat u tijdens uw schoolreis in Barcelona door de levensvreugde van de Catalanen aansteken!

 
Schoolreis naar Barcelona op maat

Of het nu om een meerdaagse schoolreis, werkweek, studiereis, eindexamenreis gaat, alpetour helpt u graag met de organisatie van uw reis. Behalve het vervoer en de accommodatie adviseren wij u graag bij de keuze van de onderdelen van uw reisprogramma. Dit programma kunnen wij helemaal aan uw wensen aanpassen. Tijdens uw reis zijn wij trouwens 24u per dag bereikbaar!


Excursiemogelijkheden

Wij kunnen tal van excursies en andere extra´s voor u organiseren, bijv.:

  • rondleiding door Barcelona, bijv. langs de Ramblas, door de Barrì Gotic, etc.
  • tickets voor verschillende musea zoals het Casa Milà of Camp Nou
  • en nog veel meer!


Onze schoolreizen naar Barcelona

Klik hier voor een overzicht van onze meerdaagse schoolreizen naar Barcelona. Mocht u op zoek zijn naar een iets goedkopere accommodatie, raden wij u aan een kijkje bij onze reizen naar de Costa Brava te nemen.

Wij zijn er voor u

Contactpersoon stedenreizen:

Michel van Ooijen
Tel.: +49-8151-775 221
Fax: +49-8151-775 23221
m.vanooijen(at)alpetour.de

Contactpersoon skireizen:

Yvette Meyer
Tel.: +49-8151-775 140
Fax: +49-8151-775 23140
y.meyer(at)@alpetour.de

Of bel gratis: 0800-0221274