Hamburg

De prachtige Hanzestad Hamburg heeft zich in de afgelopen jaren tot een trendy stad ontwikkeld en toch haar oude charme niet verloren. Hamburg biedt vele highlights en is daardoor een ideale bestemming voor uw volgende meerdaagse schoolreis!

Een van de grootste highlights is natuurlijk de haven van Hamburg. Vanaf de St. Pauli Landungsbrücken gaat hij 104 km landinwaarts! De haven kunt u tijdens uw schoolreis naar Hamburg per rondvaartboot of te voet over de promenade ontdekken. Op de Binnen- en de Buitenalster krijgt u ook een mooie indruk van Hamburg vanaf het water. Voor oudere schoolklassen is de uitgaanswijk St. Pauli met de beroemde Reeperbahn zeker een must.

Hamburg is ook een bekende musicalstad - een musicalbezoek mag er daarom tijdens uw werkweek naar Hamburg niet ontbreken! Of breng een bezoekje aan het griezelige Hamburg Dungeon, in de beroemde Speicherstadt gelegen.


Schoolreis naar Hamburg op maat

Of het nu om een meerdaagse schoolreis, werkweek, studiereis of eindexamenreis gaat, alpetour helpt u graag met de organisatie van uw reis. Behalve het vervoer en de accommodatie adviseren wij u graag bij de keuze van de onderdelen van uw reisprogramma. Dit programma kunnen wij helemaal aan uw wensen aanpassen. Tijdens uw reis zijn wij trouwens 24u per dag bereikbaar!


Excursiemogelijkheden

Wij kunnen tal van extra activiteiten in Hamburg voor u organiseren, bijv.:

  • rondleiding door Hamburg
  • bezoek aan de Hamburg Dungeon
  • musicalbezoek, bijv. The Lion King
  • en nog veel meer!


Onze schoolreizen naar Hamburg

Klik hier voor een overzicht van onze meerdaagse schoolreizen naar Hamburg.

Wij zijn er voor u

Contactpersoon stedenreizen:

Michel van Ooijen
Tel.: +49-8151-775 221
Fax: +49-8151-775 23221
m.vanooijen(at)alpetour.de

Contactpersoon skireizen:

Yvette Meyer
Tel.: +49-8151-775 140
Fax: +49-8151-775 23140
y.meyer(at)@alpetour.de

Of bel gratis: 0800-0221274